Ръководството на Левски е постигнало пълна договорка с финансовата компания

...
Ръководството на Левски е постигнало пълна договорка с финансовата компания
Коментари Харесай

Край на мъките: Левски се договори с финансова компания за дълга към НАП

Ръководството на Левски е постигнало цялостна сделка с финансовата компания money+, която ще поеме дълга на " сините " към Национална агенция за приходите. Партньорството ще бъде оповестено в дните до началото на новия сезон в еfbet Лига. Страните преговаряха в последните два месеца, като към този момент всичко сред тях е конкретизирано.

Дружеството, което се занимава с разпределяне на заеми, а също така има присъединяване и в Локомотив (Пловдив), ще покрие вкупом главницата на задължението на столичния гранд към приходната организация, което възлиза на към 6 млн. лв..
 Голяма изненада: Левски се прицели в крило на Арсенал
Голяма изненада: Левски се прицели в крило на Арсенал

Това разгласи журналистът Гавин Рийд, който е работил в авторитетните издания " The Athletic ", " Manchester Echo " и " Evening Post "

Лихвите, които дължат от " Герена ", ще бъдат платени в идващите няколко години, като концепцията е компанията да заплаща по милион на 12 месеца, до момента в който бъде изплатена цялата сума, възлизаща на общо към 12 млн. лв., написа " Гонг "

Дружеството, което се занимава с разпределяне на заеми, а също така има присъединяване и в Локомотив Пловдив, ще покрие вкупом главницата на задължението на столичния гранд към приходната организация, което възлиза на към 6 млн. лв..

Лихвите, които дължат от " Герена ", ще бъдат платени в идващите няколко години, като концепцията е компанията да заплаща по милион на 12 месеца, до момента в който бъде изплатена цялата сума, възлизаща на общо към 12 млн. лв. .

Това на процедура значи, че дългът на Левски към Национална агенция за приходите може да се смята за организиран и " сините " да дишат надалеч по-спокойно. През последите месеци и мажоритарният притежател Наско Сираков, и краткотрайният изпълнителен дирeктор Даниел Боримиров вършиха загадъчни анонси, че положителни вести чакат клуба. И двамата имаха поради точно съглашението с money+.
 Дъщерята на Наско Сираков, Тити Папазов и Тодор Батков са закупили акции на Левски
Дъщерята на Наско Сираков, Тити Папазов и Тодор Батков са закупили акции на Левски

" Сините " продадоха 117 123 акции за 585 615 лв.

Висшето управление на Левски опита да обезпечи доходи за дълга към Национална агенция за приходите посредством издаване на акции. След първите два етата от предлагането на бумаги бяха събрани едвам 585 615 лева, което е оскъдна сума на фона на в началото оповестените упования.

Компанията, която ще се заеме с погасяването на дълга на Левски към приходната организация, ще има присъединяване и в маркетинговата активност на клуба. Хора от сдружението ще влязат в формалния магазин на клуба, както и в онлайн продажбите.

Освен това се чака от новия сезон логото на money+ да бъде сложено и на фланелките на първия тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР