Ръководството на Левски е погасило над 2,5 милиона лева към

...
Ръководството на Левски е погасило над 2,5 милиона лева към
Коментари Харесай

От Левски са погасили още над 2,5 млн. лева към НАП

Ръководството на Левски е погасило над 2,5 милиона лв. към Национална агенция за приходите, разбра " Тема Спорт ". От " Герена " чакат и ново съглашение с приходната организация в околните дни. На идното Общо заседание, което ще се организира на 9 ноември от 11:00 часа, виновните фактори при " сините " ще разкрият на акционерите детайлности по тематиката.

В началото на септември членът на Управителния съвет Борислав Георгиев приказва за финансовото положение на клуба пред Българска национална телевизия.
 В чужбина се сетиха за Ники Михайлов поради Фернандо Торес
В чужбина се сетиха за Ники Михайлов поради Фернандо Торес

Интересно увещание

" В момента се намираме в стабилизиране на финансовите потоци като доходи и разноски. Да се надяваме, че този тренд ще продължи, след неподходящия отвод на господин Шолак да вземе присъединяване в Левски влязохме в договаряния с Национална агенция за приходите. Определихме мярката 70/30 - при заплащане 100% към даден снабдител 30% следва да отидат в Национална агенция за приходите. Мярката е тежка, само че и дисциплинираща и наложи управителните органи да свикаме заседание за нарастване на капитала и да създадем дарителска акция, с цел да се олекоти главницата. Най-важното е, че главницата е лихвоносната. Лихва върху рента не се дължи. Колкото бързо се изплати главницата, толкоз по-добре, тъй като имаше време, когато лихвата на главницата беше 2500 лв. дневно. В момента сме в проверка поради по-дългосрочната стратегия да погасяване на дълга към Национална агенция за приходите. Всички левскари би трябвало да са горди, че ПФК Левски е един от най-големите данъкоплатци на България измежду спортните клубове ", съобщи тогава Георгиев.

До 1 септември клубът е изплатил над 3,5 милиона общи отговорности, като към главницата те са близо 1 800 000 лв.. От " Герена " прекратиха практиката да дават доклад на последователите по какъв начин стои въпросът по другите заплащания, както и по какъв начин протича сметката по даренията за дълга към организацията и приходите от продажбата на билети, абонаментни и членски карти.
 Саид Ибраимов откри плеймейкър за Левски
Саид Ибраимов откри плеймейкър за Левски

Решава огромен проблем за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР