Ръководството на Левски е натоварило близки до клуба мениджъри да

...
Ръководството на Левски е натоварило близки до клуба мениджъри да
Коментари Харесай

Левски показва вратата на трима

Ръководството на Левски е натоварило близки до клуба мениджъри да търсят нови тимове на трима играчи – Серджиу Буш, Нелуц Рошу и Антони Белмонт. Още след края на лагера в Малта Делио Роси призна, че групата му от футболисти е доста огромна и в случай че не се откри решение на този въпрос, то част от подопечните му няма да могат и да упражняват обикновено. Затова и „ сините “ търсят метод триото да бъде преотстъпено, оповестява "Тема Спорт ". В момента пазарът е отворен в Украйна, където са били препоръчаните тримата играчи. Вариант е и пазарът в Казахстан, написа "Блиц ".

Рошу, Белмонт и Буш не попадат в проектите на Делио Роси за пролетния дял от шампионата. Първите двама не бяха в групата за мача против Септември (4:1) в събота. Последният бе на пейката, обаче не се появи в игра. Най-вероятно Буш няма да откри място измежду 18-те за мача с Берое в сряда. Причината е, че за дуела със заралии на линия ще е Антонио Вутов, който изтърпяваше наказване със Септември.

Ясно е, че все още двамата румънци и французинът са непотребен разкош - прибират огромни заплати, а не дават нищо отсреща. Рошу, Буш и Белмонт са на "Герена " от есента, само че не съумяха да сторят нищо запаметяващо се.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР