Ръководството на Левски е изискало от треньора Делио Роси да

...
Ръководството на Левски е изискало от треньора Делио Роси да
Коментари Харесай

Делио Роси се чуди дали да остави трима в Левски

Ръководството на Левски е изискало от треньора Делио Роси да показа лист на актуалните играчи, с които желае да работи и през идващия сезон. В момента трима от главните футболисти на сините имат договори до края на шампионата, написа "Тема спорт ".

Това са капитанът Божидар Митрев, Роман Прохазка и Антонио Вутов. Първият се завърна на "Герена " напролет и се обвърза с отбора за 1.5 години. Прохазка е в състава от сезон 2012/2013, като през 2013/2014 бе чартърен в Спартак Търнава. Антонио Вутов пък е в Левски чартърен от Удинезе.

От "Герена " желаят да стартират овреме договаряния за нови договори, в случай че играчите са в дълготрайните проекти на италианския експерт, с цел да не се стигне до обстановката от пролетта. Тогава бранителят Сърджан Лукин и халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер не пожелаха да възобновят контрактите си и шефовете ги извадиха от състава.

Левски пък не съумяха да завърши привличането на вратаря Николай Михайлов. Бившият национал призна за договаряния със сините, само че уточни, че първата алтернатива пред него остава да си откри клуб в чужбина. Това обаче не се е случило, само че и на Герена не са получили одобрителен отговор от вратаря. Твърди се, че той се бави с него, тъй като има вид да влезе в телевизионно шоу в края на този месец или началото на идващия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР