Ръководството на Левски е изготвило детайлен план за погасяване на

...
Ръководството на Левски е изготвило детайлен план за погасяване на
Коментари Харесай

Ръководството на Левски с план как да погаси дълговете на клуба

Ръководството на Левски е изготвило подробен проект за погасяване на задълженията на клуба, които са много съществени. Само през миналата година " сините " натрупаха отговорности от към 6 милиона лв. към свои сегашни и някогашни играчи и чиновници, написа " Тема спорт ". В края на 2020 година обаче стартира изчистването им, като хората от сегашния състав получиха сумите, които имаха да взимат.

В момента от клуба заплащат на футболисти, с които се разделиха по взаимно единодушие в последните месеци.

С някои от тях даже се водят диалози за разсрочване на отговорностите, като те да бъдат обезщетени след месец април.

Както е известно, до края на месец март " сините " би трябвало да бъдат изрядни и да нямат просрочени суми към свои кредитори, с цел да получат професионален лиценз и за сезон 2021/22. В клуба са уверени, че ще се оправят с тази задача. От управлението на Левски не са оповестили по какъв начин се движи въпросът с треньора Петър Хубчев, който има да взима много заплати.

Финансовото положение на Левски се усъвършенства в края на предходната година. Това стана допустимо, откакто клубът подписа контракт с общоприет спонсор. Чуждестранната строителна компания " Щрабаг " ще налее 6 милиона лв. за 2 години на " Герена ", като през това време логото ѝ ще стои на гърдите на фланелките на играчите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР