Ръководството на Левски е имало намерение да подсили тима с

...
Ръководството на Левски е имало намерение да подсили тима с
Коментари Харесай

Тежка травма провали трансферен удар на Левски

Ръководството на Левски е имало желание да укрепи отбора с крилото на Лацио Рикардо Кишна през януари, научи ТОПСПОРТ . " Сините " са желали да вземат холандеца чартърен, само че на този стадий това няма да се случи.

22-годишният футболист бе пратен от " римските орли " в АДО Ден Хааг през лятото, само че контузи коляното си по време на мач с Аякс. Първоначално се смяташе, че Кишна ще се възвърне относително бързо от контузията, само че след това е получил затруднения, които го вадят от игра до края на сезона.

 Левски стартира договаряния със Станислав Иванов и Димитър Шейтанов за нови контракти
Левски стартира договаряния с двама национали

" Сините " оферират дълготрайни контракти на двама свои юноши

Крилото изигра едвам два мача за холандския клуб, който не е бил удовлетворен от изявите му и е имал желание да го върне в Лацио през зимата. От това е желал да се възползва треньорът на Левски Делио Роси и да го докара на " Герена ".

Както е известно, " сините " желаят да се подсилят с флангови играчи през зимата, а различен състезател, който наблюдават е Дуде Ндонгала от Ботев (Пловдив).

 Снимка 327148
Източник:

Рикардо Кишна е младеж на Аякс. Футболистът бе закупен от Лацио за 4 млн. евро през лятото на 2015-а година. Крилото не съумя да се наложи на " Олимпико ", а при започване на годината бе пратен чартърен в Лил за шест месеца, където също не му провървя и записа едвам 501 игрови минути.

Сега Кишна ще се завърне в Рим, където ще се лекува от тежката контузия. Не е изключено през лятото Левски да направи нов опит да се укрепи с фланговия футболист.

 Левски следи Дуде Ндонгала от Ботев
Левски следи Дуде Ндонгала от Ботев

Петима футболисти от Първа лига са в полезрението на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР