Ръководството на Лацио има намерение дапредложи нов договор на треньора

...
Ръководството на Лацио има намерение дапредложи нов договор на треньора
Коментари Харесай

Лацио предлага нов договор на Индзаги

Ръководството на Лацио има желание дапредложи нов контракт на треньора Симоне Индзаги, оповестява " Скай Италия ". Настоящият договор на експерта е до 2021 година, а заплатата му е към 2 милиона евро на година. От клуба обаче желаят да го обвържат за още три години, като покачат възнаграждението му с още половин милион на сезон до 2,5 млн.

Индзаги реализира съществени триумфи отпред на " Орлите " в последните години. Той донесе в клуба Купата на Италия, две Суперкупи на Италия и изведе отбора до 2-ото място в класирането. Преди прекъсването на сезона в Серия " А ", римляните бяха единствено на точка зад водача в таблицата Ювентус и са действителен кандидат за Скудетото.

44-годишният Индзаги стартира треньорската си кариера от младежкия отбор на Лацио. Той бе подложен отпред на първия тим през април 2016 година на мястото на уволнения Стефано Пиоли. Впоследствие клубът се бе схванал с Марсело Биелса да застане отпред от лятото, само че в последния миг аржентинецът се отметна и шефовете на Лацио бяха принудени по неотложност да върнат Индзаги още веднъж отпред. Това обаче се оказа брилянтен ход.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР