Ръководството на Лацио е станало жертва на финансова интернет схема

...
Ръководството на Лацио е станало жертва на финансова интернет схема
Коментари Харесай

Интернет измамници откраднали 2 милиона евро от Лацио


Ръководството на Лацио е станало жертва на финансова интернет скица и е платило последната вноска от 2 милиона евро по прехвърлянето на Стефан де Врай на измамници, вместо на Фейенорд, оповестява италианският вестник Ил Темпо.

26-годишният холандския национал мина на "Олимпико" през лятото на 2014-та година против 7,7 милиона евро, откакто се показа впечатляващо на Световното състезание в Бразилия. От Лацио неотдавна получили имейл от холандския клуб с искане за последната вноска от 2 милиона, както и данни за банковата сметка, на която би трябвало да бъдат изпратени. "Орлите" направили транзакцията, само че от Фейенорд настояват, че не са получавали никакви пари, нито са изпращали имейл. Според изданието проверяващите органи за наблюдавали парите до холандска банкова сметка, която обаче не принадлежи на тима от Ередивизи. Най-вероятно измамниците са имали подробна информация за детайлите към контракта по прехвърлянето и по този метод са съумели да убедят Лацио да им трансферира сумата.

Де Врай е един от най-важните футболисти на римския клуб, само че управлението на "орлите" по този начин и не съумя да реализира сделка с него за нов контракт и той ще си тръгне от "Олимпико" след края на сезона. Според разнообразни информации интерес към бранителя демонстрират Ювентус, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, само че любимец за подписа на Де Врай е отборът на Интер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР