Ръководството на КТ Подкрепа“ проведе в Народното събрание срещи с

...
Ръководството на КТ Подкрепа“ проведе в Народното събрание срещи с
Коментари Харесай

`КТ `Подкрепа“ обсъди с ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС и ПП-ДБ параметрите на бюджета

Ръководството на КТ „ Подкрепа “ организира в Народното събрание срещи с парламентарно показаните партии – с ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ПП-ДБ разискаха параметрите на бюджета за 2023 година. 

Димитър Манолов, президент на КТ „ Подкрепа “, е уверен, че диалогът с депутатите за парите за публичния бранш е имал смисъл: „ Доволен съм, стана дума, може би би трябвало поименно да споменем, за всички институции, които са в областта на културата – музеи, театри, галерии, архиви, особено с акцент Българско национално радио, Национален осигурителен институт, Комисията за отбрана на потребителите, Комисията за досиетата, Агенцията по сигурност на храните, Митници, Национална агенция за приходите “.

Предложенията на ГЕРБ-СДС за Бюджет 2023 се покриват в огромна степен с тези на КТ „ Подкрепа “, добави Теменужка Петкова.

От Движение за права и свободи дефинират като основателни настояванията на синдикатите за повече средства за заплати в бюджета за тази година.

Бюджетът сред първо и второ четене непременно би трябвало да бъде с нови корекции във връзка с приходите на избрани групи хора – това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след срещата с представителите на КТ „ Подкрепа “.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР