Ръководството на Кипърската футболна федерация обяви, че е предотвратило безсрочната

...
Ръководството на Кипърската футболна федерация обяви, че е предотвратило безсрочната
Коментари Харесай

В Кипър предотвратиха стачка на местните рефери

Ръководството на Кипърската футболна федерация разгласи, че е предотвратило безсрочната стачка на елитните рефери в станата заради опасения за персоналната им сигурност след хипотетичния гърмеж с бомба в кола, принадлежаща на майка на локален арбитър.

От централата осведомиха, че след два дни на диалози и доста " съществено обсъждане " са довели до единодушието на реферите да се върнат на работа незабавно, преди мачовете от първа дивизия преззи уикенда.

Обявената в понеделник стачка доведе до отлагането на един мач от четвъртия кръг на кипърското футболно състезание през същия ден.

Според известието от футболната федерация, ще се търсят срещи както с министъра на правораздаването, взаимно с футболните съдии, по този начин и с началника на полицията, с цел да се очертаят " съответни оферти " за гарантиране на сигурността на реферите.

Президентът на кипърската централа Йоргос Кумас e изпрати. писма до всеки от президентите на 14-те тима от първа дивизия с молба да допринесат за " облекчение на напрежението ", като подхващат съответни ограничения, които не е наложително да бъдат оповестени.

" Кипърската футболна федерация удостоверява решимостта си да поддържа реферите при осъществяване на техните отговорности и осъжда всички дейности, ориентирани против тях и членовете на техните фамилии ", се споделя в изказването.

Съдиите оповестиха, че към този момент им е омръзнало да стават цели на незаконни дейности против себе си, техните фамилии и имущество поради " калпаво съдийство ", по думите на някои почитатели, написа организация АП.

Реферите настояват, че нито една от множеството офанзиви против тяхната благосъстоятелност не е била разкрита./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР