Ръководството на италианския шампион Ювентус е известно с това, че

...
Ръководството на италианския шампион Ювентус е известно с това, че
Коментари Харесай

Ювентус готов да прибере звезда на ПСЖ без пари

Ръководството на италианския първенец Ювентус е известно с това, че в последните години успяваше да притегли някои от най-качествените футболисти в света без пари като свободни сътрудници. Сред имената личат тези на Пол Погба, Аарън Рамзи и Адриен Рабио.

Според „ France Football “ в този момент „ бианконерите “ се надяват на същия сюжети с крилото на Пари Сен Жермен Ангел Ди Мария, защото договорът му изтича в края на сегашния сезон. Аржентинската звезда е неразделна част от парижани след идването си през 2015 година след къс и несполучлив престой в Манчестър Юнайтед.

Според информацията, с идването на неговия съотечественик във френската столица Маурисио Почетино, който размени Томас Тухел отпред на отбора, Ди Мария е подготвен да преразгледа позицията си в клуба.

Следващите няколко месеца би трябвало да дефинират бъдещето на някогашната звезда на Реал Мадрид, който в последна сметка може да остане във Франция, в случай че новият ментор го убеди, че ще разчита на него и в бъдеще. Ако, обаче, нещата не се получат, то Ди Мария може да изиска да напусне и преди всичко в борбата за неговия автограф се счита, че ще бъде точно Ювентус.

Въпреки че сега в отбора на „ остарялата госпожа “ има млади и класни крила като Ферико Киеза и Деян Кулусевски, един трансфер на аржентинеца неизбежно може да вдигне в допълнение класата на отбора.

Juve could land Di Maria on a free according to France Football
— JuveFC (@juvefcdotcom) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР