Ръководството на Интер все още не е решило дали да

...
Ръководството на Интер все още не е решило дали да
Коментари Харесай

Решават съдбата на Конте след Лига Европа

Ръководството на Интер към момента не е решило дали да остави на поста му старши треньора Антонио Конте. Според журналиста Фабрицио Романо, ориста на експерта ще зависи от представянето на отбора в Лига Европа. По-рано през днешния ден Конте е провел телефонен диалог с президента на клуба Стивън Жанг и е научил, че бъдещето му ще се обясни след края на акцията на тима във втория по мощ европейски шампионат.

Твърди се, че Конте е в много обтегнати връзки с шефовете на Интер. Той не е удовлетворен, че управителните фактори в клуба не пазят футболистите от рецензиите на медиите. Ако двете страни не стигнат до единодушие, някогашният италиански национал може и самичък да си тръгне.  Конте: Ще осъждам " Ла Република " за лъжите, имам си 3-годишен контракт с Интер
В дебютния си сезон отпред на Интер Конте класира " нерадзурите " на второ място в Серия " А ", на точка зад първенеца Ювентус. В шампионата за Купата на Италия тимът отпадна на полуфиналите, а в Лига Европа му предстоят осминафинални конфликти с Хетафе.

В Италия се появиха клюки, че Конте е преговарял с Ювентус за вероятно завръщане отпред на " остарялата госпожа ". В отговор на това, треньорът съобщи, че ще съди вестник " Ла Република ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР