Ръководството на Интер стартира поредния си опит през последните години

...
Ръководството на Интер стартира поредния си опит през последните години
Коментари Харесай

Интер отново стартира преговори за заточен в Юнайтед

Ръководството на Интер започва следващия си опит през последните години да притегли крайния бранител на Манчестър Юнайтед Матео Дармиан. Ако се има вяра на „ Гадзета дело спорт”, позицията на „ алените дяволи” не се е трансформирала и те все по този начин упорстват да получат 12 милиона евро.

Изданието показва, че „ нерадзурите” към този момент са осъществили първичен диалог с сътрудника на играча – Тулио Тинти. Не е изключено самодейността за привличането на 29-годишния състезател да е тръгнала от новия ментор на Интер Антонио Конте. По времето, когато той беше селекционер на Италия, Дармиан беше неговият желан избор за ляв халф-бек.

Дармиан мина в Юнайтед през 2015-а година, само че за тези 4 години има тъкмо 60 турнирни мача за британския исполин. През актуалната акция участията му в шампионата бяха едвам 6, а играчът въпреки всичко навлезе в последната година по договора си.

Това на процедура дава финален късмет на Юнайтед да избие част от инвестицията си (клубът заплати към 14,3 милиона евро за трансфера). Интер не е единствената алтернатива пред Дармиан, който още през януари стартира договаряния по завръщането си в Италия. Към сходно нещо демонстрират интерес още Рома и Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР