Ръководството на Интер съвсем сериозно планира да отправи оферта до

...
Ръководството на Интер съвсем сериозно планира да отправи оферта до
Коментари Харесай

Интер дава свой за Хави Пасторе

Ръководството на Интер напълно съществено възнамерява да насочи оферта до Пари Сен Жермен за плеймейкъра Хавиер Пасторе. Почти несъмнено предлагането ще бъде за бартерна договорка, която ще прати Жоао Марио в посока „ Парк де Пренс”.

ПСЖ подготвен с януарската ликвидация

„ Нерадзурите” направиха добър старт на сезона и макар че би трябвало да внимават с финансовия феърплей на УЕФА, те възнамеряват някои вложения през януари. Почти несъмнено наподобява идването на Рамирес чартърен от Дзянсу Сунинг, защото и двата клуба принадлежат на „ Сунинг Груп”. Понастоящем бразилецът се мъчи с контузия в коленните връзки, само че се чака да бъде подготвен за игра до 3 седмици.

Следващата стъпка би трябвало да бъде точно Пасторе. По информация на „ Кориере дело спорт” техническият консултант Валтер Сабатини и спортният шеф Пиеро Аузилио безусловно били полудели по аржентинеца. Треньорът Лучано Спалети също желае човек на позицията „ трекуартиста”, а съгласно всички 28-годишният аржентинец пасва идеално на профила.

Хавиер Пасторе може да продължи кариерата си в Челси

В Интер възнамеряват да се възползват от обстоятелството, че спортният шеф на ПСЖ Антеро Енрике е огромен почитател на Жоао Марио и по тази причина ще включат португалския национал в договорката. Под управлението на Спалети Марио има едвам 3 мача като титуляр в Серия А.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР