Ръководството на Интер обяви, че клубът е подобрил собствения си

...
Ръководството на Интер обяви, че клубът е подобрил собствения си
Коментари Харесай

Интер постави рекорд по приходи

Ръководството на Интер разгласи, че клубът е подобрил личния си връх по доходи. През сезон 2018/2019 в касата на „ нерадзурите” са влезнали общо 415 милиона евро, което е нарастване с 20 % по отношение на миналата финансова година.

Собствениците от „ Сунин Груп” още с идването си оповестиха като съществена цел да подобрят точно това перо. За тях увеличението на постъпленията беше също толкоз значимо колкото извеждането от клуба от зоната на рестрикции, в които бе попаднал поради нарушавания на Финансовия феърплей, налаган от УЕФА.

За първи път в своята история Интер може да се похвали с доходи, надвишаващи 400 милиона евро и по-точно – 415 милиона. През предходния сезон 2017/2018 отборът записва приходи от 346 милиона евро, като немалка част от нарастването се дължи поради класирането на отбора в Шампионската лига.

Покрай него разумно има и растеж на парите от спонсорски покупко-продажби. Ако би трябвало да се търси негативът в цялата обстановка, то той би бил регистрираните 17 милиона евро загуба. Те обаче са леко усъвършенстване поради загубата от 17,7 милиона евро през 2017/2018.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР