Ръководството на Интер е твърдо решено да привлече бранителя на

...
Ръководството на Интер е твърдо решено да привлече бранителя на
Коментари Харесай

Интер натиска Атлетико за Вршалко

Ръководството на Интер е твърдо решено да притегли бранителя на Атлетико Мадрид Шиме Вршалко в състава си. “Нерадзурите” са в търсене на постоянен десен бранител, който да запълни останалата празнота след напускането на Жоао Кансело.

Наставникът на Интер Лучано Спалети е декларирал пред спортния шеф на отбора Пиеро Аузилио, че Вршалко е точният човек, който ще помогне на отбора да гони поставените си цели през сезона, твърди Gazzetta dello Sport.

Gazzetta dello Sport say that #Inter are not convinced about signing #Zappacosta and #Darmian and are now looking to thrash out a deal to sign Atletico Madrid defender Sime #Vrsaljko. pic.twitter.com/3bhJbaxajB
— Enjoy Inter News (@EnjoyInterNews) 17 юли 2018 година
Ръководството на Атлетико и това на Интер са постигнали съглашение за цената на хърватина, който ще коства на “нерадзурите” 25 млн. евро. Разногласията сред двата отбора са в метода на плащaне на тази сума. “Дюшекчиите” са склонни да пуснат Вршалко чартърен, само че със наложителната алтернатива за откупуването му, до момента в който предлагането на Интер е за наем от 6 млн. евро и уговорка, от която могат да не се възползват след края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР