Ръководството на ГЕРБ и лидерът Бойко Борисов дадоха брифинг за

...
Ръководството на ГЕРБ и лидерът Бойко Борисов дадоха брифинг за
Коментари Харесай

Борисов: Промяната нанесе непоправими щети в енергетиката, сега искат да се скрият зад акад. Денков и да управляват еднолично

Ръководството на ГЕРБ и водачът Бойко Борисов дадоха брифинг за енергийните мощности в АЕЦ Козлодуй.

" Никак не е за подценяване това, което е направил Асен Василев. Затова те в този момент желаят да се скрият зад учен Денков. Така те желаят още веднъж да се министри и да ръководят еднолично. Въглищните централи са спазарени за плана с батериите. Това са корупционните схеми с " Джемкорп ". Заложили са 4,4 милиарда недостиг. Основно настоящо лице е Асен Василев ", сподели Борисов.

" От тази политика 20 000 души ще останат без работа, ще бъдат изгубени 6 милиарда. Докато е бил началник на енергетиката, Асен Василев е нанесъл непоправими вреди. Изходът е служебният кабинет да отвори отначало Плана за възобновяване и резистентност, сподели Борисов. Тези вреди са доста по-големи от вредите на рецесията в Гърция, даде образец Борисов. Става дума за милиарди левове, излезли от джобовете на българите, излезли единствено през цената на бензина. Това е цената за ръководството на партията на " Промяната ", сподели Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1541265656338118
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР