Ръководството на ФК излезе с официална позиция по повод твърденията

...
Ръководството на ФК излезе с официална позиция по повод твърденията
Коментари Харесай

Пирин отхвърли обвиненията, че е имало ударени хора от щаба на Ботев

Ръководството на ФК излезе с публична позиция във връзка изказванията на гостуващия тим на, че локалната аудитория е замеряла с бутилки и камъни скамейката на гостите, а домакинът на Ботев е бил ударен с бутилка минерална вода.

Срещата от 2-ия кръг в Югозападната Трета лига приключи с победа на гостите с 1:0, като този факт още повече озадачава сходна реакция.

" Категорично не одобряваме изказванията на Ботев (Ихтиман) за хвърлени предмети и ударен човек от техния щаб. ФК Пирин (Гоце Делчев) постоянно е уважавал своите съперници на терена и отвън него и не може да остане безразличен когато се приказват клюки и погрешни изказвания. Не отхвърляме, че нашата аудитория е темпераментна и горещо поддържа тима си, само че изрично не е имало хвърлени предмети и ударени хора ", се споделя в формалната позиция на клуба от Гоце Делчев.

" Без да наподобява като заяждане, доста добре знаем по какъв начин протичат домакинските мачове в Ихтиман. И по какъв начин преди две години беше ударен старши треньорът на от локален последовател, който проби защитата и влезе в тунела. След което беше признат с комоцио в Пирогов ".

" ФК Пирин (Гоце Делчев) постоянно е бил за правилно държание на всички почитатели, подкрепящи своите обичани тимове. Но също по този начин е срещу изнасянето на погрешна информация и вкарване на ненужно напрежение ", приключва мнението на Пирин (ГД).

Неврокопчани допълват, че мачът е минал с много заряд, както прилича на една мъжка борба. Дори техен защитник- Зафир Катунчев е с шевове по главата и е признат в болничното заведение, само че никой не го прави на въпрос или да оправя искания към гостите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР