Ръководството на Евертън е раздвоено относно това дали да предложат

...
Ръководството на Евертън е раздвоено относно това дали да предложат
Коментари Харесай

Раздвоение в Евертън заради Уейн Рууни

Ръководството на Евертън е раздвоено по отношение на това дали да предложат на някогашния си футболист Уейн Рууни прочувствено завръщане на „ Гудисън Парк “. Председателят Бил Кенрайт би желал да върне някогашната звезда на „ карамелите “ назад в клуба като управител. Но притежателят Фархад Мошири е внимателен поради неналичието му на опит, написа „ Sun “.

36-годишният Рууни е един от вероятните претенденти, който да размени уволнения Рафаел Бенитес. Въпреки това, Мошири към момента не е уверен, че Рууни има познанията зада води отбор от Висшата лига, откакто е единствено малко повече от година отпред на борещия се оцеляванев Чемпиъншип отбор на Дарби Каунти.

Самият Рууни неотдавна не отхвърли опцията да застане отпред на някогашния си клуб.

„ Възпитан съм като последовател на Евертън и съм поласкан, че ме упоменат в договарянията. Евертън знае, че с цел да поддържат връзка с мен, би трябвало да се свържат с админите. Виждам спекулациите. Знам, че всеки обича хубавите приказки, само че не е имало диалози. Фокусиран съм единствено върху Дарби Каунти “, гласяха думите на някогашния нападател.

Франк Лампард и Фабио Канаваро също са измежду споменаваните имена за нов управител на Евертън, след Белгия отхвърли да пуснебившия ментор на „ карамелите “ Роберто Мартинес назад на „ Гудисън Парк “.

В съботното посещение на Астън Вила мърсисайдци ще бъдат водени от Дънкан Фъргюсън, който за повторно застава краткотрайно отпред на Евертън.

Wayne Rooney’s Everton return could be blocked by owner Farhad Moshiri with board split over next boss
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР