Ръководството на е снело доверието си от плеймейкъра на тима

...
Ръководството на е снело доверието си от плеймейкъра на тима
Коментари Харесай

Локо натири Илиян Стефанов

Ръководството на е снело доверието си от плеймейкъра на отбора, научи Sportal.bg . Юношата на, който е корав титуляр от началото на сезона, най-вероятно няма да вземе присъединяване в оставащите мачове на " железничарите ". Причините за това са няколко.

Футболистът, който мисли от известно време единствено и само за трансфер, не е задоволително съсредоточен върху изявите си на терена. От мача с, който беше преди два месеца, представянето му е много разочароващо. Преди това Стефанов бе най-добре представящият се състезател на " червено-черните ", само че след положителното начало на сезона очевидно се е самозабравил. " Главата не му е на мястото. Човек би трябвало да има действителна преценка на нещата ", разясниха от клуба.

Поведението и отвън терена на 22-годишния футболист извънредно доста разочаровало притежателя Иван Василев. Именно държанието му е повода той да не бе част от младежкия народен тим на последния лагер общ брой, макар многото проблеми в състава на " лъвчетата ", откакто Александър Димитров бил гневен от дейностите на Стефанов. Нани, както е прочут играчът, не се подготвил да влезе в игра, когато Димитров желал, а обяснението на халфа изкарало отвън нерви младия експерт. Именно по тази причина Димитров оповестил, че повече не желае да го вижда.

Контрактът на Стефанов с Локомотив е до юни 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР