Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и

...
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и
Коментари Харесай

ЧЕЗ с 55% увеличение на инвестициите в реконструкция на мрежата във Враца

Ръководството на ЧЕЗ организира среща с кметове на общини и техни представители от област Враца. Домакин на събитието бе регионалният шеф Малина Николова. Карел Крал, Регионален управител на ЧЕЗ за България, срещна представителите на общините от региона с проектите и целите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България показа осъществените вложения в региона през 2016 година и опциите за развиване на енергийната инфраструктура в бъдеще. По време на диалозите бяха показани съответните обекти, чието пускане следва, и до какви усъвършенствания ще докара тяхното осъществяване.

„ Благодаря за самодейността на господин Карел Крал - районен управител на ЧЕЗ за България и на цялото управление. Уверена съм, че компанията ще продължи да поставя старания за увеличение на вложенията в електроразпределителната мрежа на територията на област Враца и за обезпечаване на европейско качество на обслужване за жителите и бизнеса ", сподели Малина Николова, регионален шеф на област Враца.

По време на визитата си в града управлението на ЧЕЗ показа и един от плановете, част от капиталовата стратегия на сдружението в града за 2017 година, и разгласи съответните проекти на ЧЕЗ Разпределение за региона

„ През 2017 година ЧЕЗ Разпределение ще усили размера на вложените средства в реорганизация и възобновяване на мрежата в област Враца с 55% спрямо миналата година. Компанията ще вложи в района 3.1 млн. лева Реализацията на плануваните планове ще ни разреши да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в региона. Отделно ще изкупим всички уреди, за които се показват нужните документи, а за нови присъединения ще отделим към 700 хиляди лева ", сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

„ Представям Ви един от най-големите ни планове в региона през тази година - построяването на нов трафопост в промишлената зона на гр. Враца на стойност 132 хиляди лв., посредством който ще се зареждат 23 нови икономически консуматори, които ще обезпечат работни места в региона. 227 хиляди лева инвестирахме в огромна реорганизация на електропровод „ Рашов дол ", което докара до повишение на сигурността на електрозахранването на 10 села по поречието на река Искър (с. Ребърково, с.Лютиброд, с.Зверино, с.Игнатица, с.Оселна, с.Злидол, с.Елисейна, с.Очиндол, с.Габровница и с.Еленов дол). 167 хиляди лева ще вложим в рационализация и реорганизация на две мрежи ниско напрежение с обща дължина 2200 метра в гр. Враца. С реализирането на тези вложения ще се усъвършенства качеството и надеждността на електрозахранването на 150 семейства в региона сред Езиковата гимназия и Автогарата, както и на 100 семейства в региона на улиците „ Иван Ангелов " и „ Димчо Дебелянов ", изясни Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

Посещението на управлението на ЧЕЗ в гр. Враца е в продължение на поредност от срещи с представители на общините в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, дейна и диалогична връзка на компанията с локалните управляващи на територията, която обслужва.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР