Ръководството на Черно море водеше преговори с Бенфика за продажбата

...
Ръководството на Черно море водеше преговори с Бенфика за продажбата
Коментари Харесай

Черно море иска милион евро за Машадо

Ръководството на Черно море водеше договаряния с Бенфика за продажбата на 20-годишния бразилец Машадо, който трябваше да подпише с Б тима на лисабонския гранд. Засега обаче нещата са в застой и е малко евентуално да се случат. Все отново вярата на варненци е, че до края на трансферния прозорец на 7 септември може и да има развиване. На " Тича " обаче не са склонни да правят отстъпка от желаните за играча пари - към милион евро. Футболистът бе оставен запаса в последния мач с Лудогорец, само че през втората част Илиан Илиев го пусна в игра.

Машадо пристигна при започване на годината от Кхор Факан (ОАЕ), а преди този момент е бил в школите на Гремио и Интернасионал в родината си.

Сериозен интерес от чужбина има и към Алекс Фернандес, който също се понрави с представянето си. Старши треньорът на моряците Илиан Илиев пък имал подготвен вид за нов чужденец, в случай че се стигне до продажбата на Машадо. Според осведомени въпросният футболист можело да пристигна и в случай че няма договорка за Матеус с Бенфика, написа " Тема Спорт ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР