Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса.

...
Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса.
Коментари Харесай

Черно море предлага договор на добре познат нападател

Ръководството на Черно море ще предложи контракт на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води подготовка с " моряците " и даже взе присъединяване в контролите на отбора. Треньорът Илиан Илиев обаче не бързаше да го върне в състава.

Сега за Иса се отваря място, откакто украинецът Евгений Сердюк към този момент е с един крайник и половина в ЦСКА 1948. Двете управления се схванаха и до часове украинецът би трябвало да бъде показан като ново попълнение на столичния тим.

Иса не игра през предишния сезон. Бившият национал по този начин и не си откри тим. Интересното е, че за последно той носи фланелката точно на Черно море. През сезон 2020/21 той записа 28 мача, в които обаче не вкара гол. Преди това пък през сезон 2019/20 записа 23 срещи за шампионата, в които се разписа 13 пъти. Договорът на Иса ще бъде кратковременен - до края на годината. Той ще бъде продължен единствено в случай че се потвърди.

Треньорът Илиан Илиев пък гледа и към чужбина за заместител на Сердюк. Не е изключено на " Тича " да дойде чужденец на проби. Ако в този момент не се стигне до входящ трансфер на нападател, то подобен сигурно ще има през зимата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР