Ръководството на Челси продължава с опитите да си осигури Жоао

...
Ръководството на Челси продължава с опитите да си осигури Жоао
Коментари Харесай

Челси предлага Обамеянг и една от скъпите покупки на Боели като замяна за Феликс

Ръководството на Челси продължава с опитите да си обезпечи Жоао Феликс за непрекъснато. В момента португалецът играе чартърен на " Стамфорд Бридж " от Атлетико Мадрид, а " дюшекчиите " не престават да желаят сериозна сума за това да продадат правата на Феликс. Цената, която са сложили от " Уанда Метрополитано ", е 88 милион паунда.

В Челси обаче би трябвало да мислят за разлъка с някои играчи, с цел да влязат в границите на финансовия феъплей, откакто пръснаха към 600 милиона за прехвърляния в последната година. Лондончани към този момент си осигуриха Кристофър Нкунку, който през лятото ще стане състезател на Челси. На " Стамфорд Бридж " обаче желаят да имат най-малко още един първокласен нападател в лицето на Феликс.

Според " Лондон Ивнинг Стандард " управлението на Челси е провело серия от диалози с сътрудниците си от Атлетико по отношение на Феликс, който няма никакво предпочитание да се връща в Мадрид. Изданието твърди, че лондончани са предложили двама свои играчи в подмяна за португалеца. Единият от тях е Марк Кукурея, за който Боели заплати 62 милиона паунда през предишното лято. Другият е Пиер-Емерик Обамеянг, който има контракт с Челси за още един сезон, само че самият той призна, че желае да се завърне в Барселона.

Твърди се обаче, че този опит на Челси няма да докара до стремежи резултат, тъй като Диего Симеоне не демонстрира интерес към двамата препоръчани играчи. По-вероятно е двата клуба да се спогодят за нов наем на Феликс. Този път сумата за него ще е още по-висока, защото ще става дума за целия сезон, а не за шест месеца, както бе при първия наем. Според " Лондон Ивнинг Стандард " Атлетико ще желае 14 милиона паунда. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР