Ръководството на Челси планира да се раздели с минимум трима

...
Ръководството на Челси планира да се раздели с минимум трима
Коментари Харесай

Челси събира пари за Осимен

Ръководството на Челси възнамерява да се раздели с най-малко трима футболисти през януари, с цел да си обезпечи свежи средства, с които да купи звездата на Наполи Виктор Осимен. Според ESPN набелязаните за продажба са Трево Чалоба, Ян Маатсен и Нони Мадуеке.

След загубата с 0:2 от Евертън през уикенда мениджърът на “сините ” Маурисио Почетино съобщи, че на тима му липсва нещо и с отварянето на трансферния прозорец би трябвало да се търсят решения за избрани постове. Основната цел е привличането на Осимен. На “Стамфорд Бридж ” желаят да се подсилят и с Айвън Тони от Брентфорд, а също така наблюдават голмайстора на Фейенорд Сантиаго Хименес.

Заради условията на Финансовия феърплей Челси не може да си разреши скъпи прехвърляния, в случай че не се раздели с част от сегашните си играчи. Чалоба няма нито една минута от началото на сезона поради травма. Интерес към него демонстрира Кристъл Палас. Маатсен е мечтан от Борусия (Дортмунд), а Мадуеке, който беше доведен по гледище на предходния управител Греъм Потър, може да бъде даден чартърен.

Челси е на 12-то място в Премиър лийг с едвам 19 точки от 16 мача. Почетино е неудовлетворен от ниската ефикасност на тима, само че положителната вест е, че Кристофър Нкунку е все по-близо до завръщане в игра.

Освен голмайстор, Челси търси вратар и централен бранител. Не е изключено клубът да насочи оферта за стража на Арсенал Аарън Рамсдейл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР