Ръководството на Челси е притеснено за сигурността на феновете преди

...
Ръководството на Челси е притеснено за сигурността на феновете преди
Коментари Харесай

Сигурността е приоритет преди Челси - Арсенал

Ръководството на Челси е обезпокоеното за сигурността на почитателите преди мача против Арсенал в неделя. Причината е терористичния акт в Лондон, който беше осъществен през вчерашния ден точно на близката до стадион " Стамфорд Бридж " станция на метрото " Пърсънс Грийн ".

Атаката не взе човешки жертви, само че на Острова гледат на нея като на сериозна опасност, а за какво не и като предвестител на нещо доста по-страшно. Затова в Лондон е оповестено нараснало равнище за терористична опасност, а ограниченията за сигурност са нараснали.

От Челси също излязоха с изказване, в коетот упорства почитателите да вземат спомагателни защитни ограничения при пътуването си до " Стамфорд Бридж " за мача. Изявлението има за цел да успокои почитателите, като клубът упорства, че сигурността е от " първостепенно значение ".

" В неделя настояваме последователите да дойдат минимум един час преди началото, с цел да улеснят спомагателни ограничения за сигурност. Освен това желаеме почитателите да не носят чанти, защото това ще забави влизането ви на стадиона ", се споделя в обръщението на управлението на Челси.

От клубът приканват почитателите да останат бдителни и в случай че видят нещо, което е " съмнително ", то те би трябвало да осведомят защитата или стюардите колкото е допустимо по-бързо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР