Ръководството на Челси е отправило оферта на стойност 80 млн.

...
Ръководството на Челси е отправило оферта на стойност 80 млн.
Коментари Харесай

Челси вади 80 милиона за Влахович

Ръководството на Челси е отправило оферта на стойност 80 млн. евро за нападателя на Ювентус Душан Влахович, оповестява ESPN, базирайки се на чудесно осведомени източници.

Влахович дойде в италианския гранд от Фиорентина през януари 2022 за сумата от 81,6 млн. евро, а от сегашния му контракт със „ остарялата госпожа ” остават още три години.

Сръбският национал записа 62 мача за Юве, в които вкара 23 гола във всички надпревари.

Влахович не съумя да се пригоди към отбранителните способи на треньора Масимилиано Алегри и не е изключено още през лятото да потърси ново предизвикателство. Решаващ за нападателя ще бъде фактът дали клубът ще играе в Шампионска лига следващата година. В момента това не е по никакъв начин несъмнено, още повече че се чака в понеделник клубът да бъде осъден с лишаване на цели 12 точки поради финансови злоупотреби.

Първоначално глобата бе от 15 точки, които бяха възобновени след обжалване от страна на клуба. Апелативният съд ще се произнесе дефинитивно при започване на новата седмица.

Влахович е бил посочен за трансферна цел номер 1 за „ сините ” от считания за сигурен нов управител на отбора Маурисио Почетино.

Интерес към сръбския нападател има още от Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР