Ръководството на БСП има подкрепата на над 90% от органите ...

Ръководството на БСП има подкрепата на над 90% от органите

Атанас Зафиров: Без ГЕРБ и ДПС ще търсим съюзници сред всички

Ръководството на Българска социалистическа партия има поддръжката на над 90% от органите и Националния съвет и партийната маса. Но да се приказва за опълчване вътре е неуместно. Пряката интервенция на Румен Радев се вижда и имаше интервенция, само че този път е прекомерно демонстративна. Поставят се хора от вътрешната съпротива в левицата.

Това сподели пред Българска национална телевизия Атанас Зафиров, зам.-председател на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

Той е безапелационен за позицията на партията, че ", които вземат участие в служебния кабинет и че всеки там е в негово персонално качество и нямат отношение към неговата работа ".

Относно изборите: Българска социалистическа партия в границите на 20 дни би трябвало да се приготви за изборите, множеството водачи резервират местата си, резервира се формата Коалиция за България, отпадат " Комунистическа партия " и " Нова зора ", с необятното ляво обединяване ще се подписва документ за взаимно явяване.

" Тежки избори ", вижда Зафиров - поради порочни практики, машинното гласоподаване, което ще затрудни възрастните хора. Надеждата е за по-висока актиност на изборите.

" България е обречена на необятни съдружни ръководства, разговорът ще продължи, Българска социалистическа партия сподели, че е най-диалогичната партия и ще търсим съдружници на всички места - без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Категорични сме ", изясни той.
 Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС
Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС

Трябвали бързи дейности за възобновяване на разговора с „ Газпром “

Източник: news.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg