Ръководството на Брайтън уволни мениджъра на тима Крис Хютън заради

...
Ръководството на Брайтън уволни мениджъра на тима Крис Хютън заради
Коментари Харесай

Падна първата треньорска глава в Премиър лийг

Ръководството на Брайтън уволни мениджъра на отбора Крис Хютън поради слабото показване на отбора през 2019 година, който едвам се избави от изпадане.
 Алексис Санчес спечелил бас за уволнението на Моуриньо
" Чайките " записаха единствено две победи в 18 мача от шампионата през календарната година и в последна сметка финишираха на 17-о място единствено на две точки от зоната на изпадащите.

" Без подозрение, това бе едно от най-трудните решения, които съм взимал като ръководител на Брайтън енд Хоув Албиън, само че в последна сметка го направих поради метода, по който се борехме през втората половина от сезона.

Нашият резултат от три победи от 23 мача от Премиършип сложи статуса ни в забележителен риск. Имайки това поради и дейностите в този интервал, усещам, че в този момент е точното време за промени ", съобщи президентът на Брайтън Тони Блуум.

Хютън оглави тима през декември 2014 година и съумя да го изведе до място в Премиършип през лятото на 2017 година, само че в този момент би трябвало да се оглежда за нови провокации дружно щаба си, който също беше освободен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР