Ръководството на Ботев пожела отлагане на мача от първия кръг

...
Ръководството на Ботев пожела отлагане на мача от първия кръг
Коментари Харесай

И Ботев поиска отлагане на мача си в Първа лига

Ръководството на Ботев пожела отсрочване на мача от първия кръг на Първа лига против Пирин, написа plovdivderby.com.

Като причина един от евроучастниците ни е изтъкнал късното прибиране от Израел след първия дуел от втория квалификационен кръг на Лига Европа против Бейтар Йерусалим.

Срещата сред българите и израелците е в четвъртък, 13 юли, а тимът се прибира у нас в петък, 14 юли, късно вечерта. По стратегия дуелът с Пирин е в неделя, 16 юли, от 18.45 часа.

Шефовете на „ канарчетата “ имат опасения, че съставът няма да може да се възвърне след дългия път. Очаква се при започване на новата седмица Българският футболен съюз да прегледа настояването на носителя на Купата на България.

Припомняме, че в петък и Левски пожела отсрочване на мача с Лудогорец. Двата отбора се договориха, малкия екран, която ще излъчва конфликта, също е дала единодушие.

Както е известно, дуелът сред двата отбора е очакван за 16 юли (неделя) и е сред двата мача на " сините " от втория прелиминарен кръг на Лига Европа против Хайдук.

Футболистите на Николай Митов ще гостуват в Хърватия на 13 юли, а на 20 юли е реваншът в София. “Орлите ” пък гостуват на Жалгирис на 12 юли, а нa 19 юли е борбата сред двата състава в Разград.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР