Ръководството на Ботев Пловдив обяви причините за раздялата с досегашния

...
Ръководството на Ботев Пловдив обяви причините за раздялата с досегашния
Коментари Харесай

Конфликт в треньорския щаб на Ботев Пловдив е причината за уволнението на Копич

Ръководството на Ботев Пловдив разгласи аргументите за раздялата с досегашния ментор на тима Желко Копич, чийто контракт бе предварително преустановен през вчерашния ден.

Незадоволителните резултати на тима, както и спорове в треньорския щаб, са повода за уволнението на Копич. Също по този начин, дилемите, които са били сложени на експерта, не са били изпълнени.

От Ботев разкриха, че в най-скоро време ще разгласят назначението на нов старши треньор и треньорски щаб.

Желко Копич пое Ботев Пловдив през август тази година. По време на работата на хърватския експерт тимът изигра 14 мача от Първа лига, в които записа 6 победи, загуби 7 пъти и приключи една среща наедно. Отборът отпадна от шампионата за Купата на България, откакто позволи поврат от 1:0 до 1:2 от Славия в дуел от осминафиналите.

Ето както написаха " канарчетата " на клубния си уебсайт:

Желко Копич напуща Ботев Пловдив. Клубът взе решение да приключи предварително контракта с хърватския експерт.

Желко Копич пое Ботев Пловдив през август тази година. По време на работата на хърватския експерт тимът изигра 14 мача от Efbet Лига, в които записа 6 победи, загуби 7 пъти и приключи една среща наедно. Отборът отпадна за Купата на България на 1/8-финалите, като загуби от Славия (София).

Незадоволителните резултати на тима, както и спорове в треньорския щаб, бяха повода за предварителното преустановяване на контракта. Задачите, които бяха сложени на експерта, не бяха изпълнени.

Клубът ще разгласи в най-скоро време назначението на нов старши треньор и треньорски щаб.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР