Ръководството на Берое все още не е обсъждало дали досегашният

...
Ръководството на Берое все още не е обсъждало дали досегашният
Коментари Харесай

Берое в търсене на нов шеф на школата

Ръководството на Берое към момента не е обсъждало дали досегашният шеф на школата на " зелено-белите " Иван Цветанов ще резервира поста си. Това заяви в изявление за Радио Стара Загора ръководителят на " Сдружение за поддръжка на футбола Берое " юрист Светослав Миневски.

" Мисля, че някъде по това време изтича договорът на господин Цветанов. Не мисля, че има хъса и упоритостта, дали е двустранно или не, да се продължат тези връзки. Отзивите за господин Цветанов са доста позитивни, че си прави работата, само че на този стадий не сме обсъждали въпроса ".
 Берое може да се окаже без дублиращ тим
Берое може да се окаже без дублиращ тим

Това разкри юрист Светослав Миневски, ръководител на УС на Сдружението, което взе акциите на клуба

В случай, че се стигне до вид за нов шеф от клуба обмислят провеждането на конкурс. " Точно както се вършат състезания. Пуснахме една анкета измежду родителите на децата, които упражняват в школата, с цел да уточняваме тяхното мнение и усещане от работата на треньорите в школата. Защото другояче изпадаме в самозаблуда. Чуваме едно-две отзиви от родители, едно-две отзиви от нашия личен състав, само че се оказа, че отзиви, които сме събирали до момента за избрани треньори се разминават с усещанията на родителите ", добави юрист Миневски.

" Всички треньори ще минат почти на минимално заплащане в новите контракти. Те може да вземат повече от щата на мъжкия тим, в случай че си ги изкарат от таксите на децата. И да покажат работа ", разяснява още юрист Миневски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР