Ръководството на Байерн (Мюнхен) съвсем сериозно обмисля дали скоро да

...
Ръководството на Байерн (Мюнхен) съвсем сериозно обмисля дали скоро да
Коментари Харесай

Трус в Байерн! Уволняват Нагелсман веднага, Тухел е фаворит за мястото му

Ръководството на Байерн (Мюнхен) напълно съществено обмисля дали скоро да не освободи треньора Юлиан Нагелсман, твърди известният публицист Фабрицио Романо. Фаворит за негов правоприемник е Томас Тухел, който сега е свободен сътрудник. Малко по-късно “Билд ” потвърдиха, че следва разлъка.

В Шампионската лига на баварците им следва конфликт с Манчестър Сити на четвъртфиналите, откакто преди този момент отстраниха Пари Сен Жермен. Тимът е четвъртфиналист и в шампионата за Купата на Германия, където ще спори с Фрайбург.

Мюнхенци обаче не оправдават упованията в Бундеслигата, където изненадващо не са водачи, а са втори - на точка от Борусия (Дортмунд). Веднага след паузата е дербито с “жълто-черните ” (1 април).

Нагелсман е начало на Байерн от лятото на 2021 година с контракт до 2026 година. На “Алианц Арена ” той към този момент завоюва три трофея - един път Бундеслигата и два пъти Суперкупата на Германия.
 Нагелсман наподобява отегчен: Много неща отвън футбола ме вършат благополучен и няма да очаквам за тях, до момента в който стана на 70 години Нагелсман наподобява отегчен: Много неща отвън футбола ме вършат благополучен и няма да очаквам за тях, до момента в който стана на 70 години
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР