Ръководството на Барселона се страхува, че няма да може да

...
Ръководството на Барселона се страхува, че няма да може да
Коментари Харесай

Депай се дърпа за трансфер, иска да изпълни договора си с Барселона

Ръководството на Барселона се опасява, че няма да може да продаде ненужния Мемфис Депай тази зима, макар че доста клубове демонстрират интерес към нидерландеца. Липсват обаче съответни оферти.

Според управлението на каталунския клуб това се дължи на обстоятелството, че Депай блокира всички оферти, които идват към него. Клубовете се свързват с Мемфис, с цел да схванат какви са проектите му за бъдещето, само че нападателят дава отговор, че е подготвен да напусне едвам през юни, когато изтича договорът му с „ блаугранас “. Това хвърля в обезсърчение водачите на клуба, които желаят Депай да си тръгне, написа Marca.

Отбелязва се, че треньорският щаб на Барселона третира тази обстановка по друг метод от управлението. Шави е удовлетворен от Мемфис и счита да разчита на него през втория дял от шампионата.  

Напускане на Мемфис ще разреши да се удължат договорите с някои играчи. Шефовете считат, че е пристигнал моментът да напусне, защото може да стане свободен сътрудник през юни. Ако смени клуба през зимата, каталунците ще получат най-малко пари за него. Рома, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се интересуват от него.

 

 

 

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР