Ръководството на Барселона планира да проведе нова среща с агента

...
Ръководството на Барселона планира да проведе нова среща с агента
Коментари Харесай

Нова среща по оста Барселона – Йович

Ръководството на Барселона възнамерява да организира нова среща с сътрудника на нападателя на Айнтрахт Лука Йович – Фали Рамадани до края на месеца.

Каталунците са наясно с огромна конкуренцията, която имат в лицето на Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен за подписа на сръбския голаджия. Преди няколко седмици Рамадани бе в Мадрид, където се срещна с шефовете на „ кралския клуб “, с цел да разясняват изискванията, при които 21-годишният футболист може да премине на „ Сантиаго Бернабеу “.

От Барселона към момента не са изпратили съответна оферта за нападателя. Представителите на клуба се срещнаха три пъти с Рамадани през последните месеци, като се пробваха да предвижат операцият напред. Каталунците потвърдиха своя интерес към играча, само че е доста евентуално да се откажат да наддават за него в случай, че цената бъде надута изкуствено. Пред „ блаугранас “ има още няколко разновидността за нов нападател, които са обсъждани от управлението на клуба.

Преди края на април следва нова среща сред Барселона и Фали Рамадани, на която от клуба ще желаят да ревизират положението на договарянията с другите клубове и ще бъде взето дефинитивно решение дали каталунците ще се включат в борбата за подписа на Йович илие ще пренасочат своите старания.

В Барселона са впечатлени от сръбския футболист и неговите голови умения, само че в това време са обезпокоени по отношение на други аспекти в играта му като комбинативността, техническите му качества с топка в крайници, както и за играта му отвън наказателното поле.

Освен това на „ Камп Ноу “ не са уверени, че би трябвало да разпилян сума, която най-вероятно ще надвиши 60 милиона евро за Йович, който не е потвърден голмайстор, а избухна през сегашния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР