Ръководството на Барселона обяви, че в знак на протест никой

...
Ръководството на Барселона обяви, че в знак на протест никой
Коментари Харесай

ФК Барселона се включва в стачката в Каталуня


Ръководството на Барселона разгласи, че в символ на митинг никой от професионалните тимове на “синьо-червените ” няма да тренира на следващия ден (вторник).

От “Камп Ноу ” се причисляват към стачката в Каталуня, с която професионалните организиции реагират на полицейското принуждение от вчерашния ден, когато се организира референдума за самостоятелност от Испания на провинцията.

Статистиката сочи, че 844 души са ранени в опит да упражнят правото си на глас в противозаконния съгласно държавното управление в Мадрид референдум.

До последно през вчерашния ден не се знаеше дали Барса и Лас Палмас ще играят мача си от Примера. В последна сметка срещата се организира без аудитория.

Това, че каталунският футболен отбор няма да тренира на следващия ден няма да се отрази изключително на състава на Ернесто Валверде, защото следват мачове на националните тимове.

Междувременно ориста на Барселона стана мотив за съобразително предложение от страна на съветския Енисей.

Оттам насочиха оферта Барселона да се причисли към тяхната лига, като дадоха обещание избрани бонуси - 15 точки стартов актив, колкото си желаят легионери, съдията от мача-реванш с ПСЖ и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР