Ръководството на Барселона е провело среща с бащата на Ансу

...
Ръководството на Барселона е провело среща с бащата на Ансу
Коментари Харесай

Барселона уверява Ансу Фати, че все още е важен за клуба

Ръководството на Барселона е провело среща с бащата на Ансу Фати, на която той е получил увещание, че каталунците не престават да имат вяра на младока и не желаят да го изтърван през идното лято, оповестява вестник " Марка ".

Юношата на " Ла Масия " влезе с летящ старт в първия отбор и бързо се утвърди като един от най-перспективните играчи на тима. Последваха обаче поредност от травми и съществени проблеми с коленете, които забавиха развиването на играча в последните сезони. Това пък, естествено, докара до лимитирано игрово време през тази акция и отчаяние от негова страна. Всичко това докара до неизбежни спекулации към бъдещето му и предпочитание на редица от огромните клубове в Европа да го привлекат.

От " Марка " обаче осведомят, че Матеу Алемани и Жорди Кройф, които дават отговор за спортно-техническата страна от ръководството на клуба, са били безапелационни, че всички в клуба и в частност Чави ценят високо играча и не престават мощно да имат вяра в блестящото му бъдеще и държат той да остане на " Камп Ноу ".
 Барселона сложи цена от 1 милиард евро на гений
Барселона сложи цена от 1 милиард евро на гений

Клубът желае да удължи контракта на Алехандро Балде
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР