Ръководството на Барселона е предложило нова оферта към крилото Усман

...
Ръководството на Барселона е предложило нова оферта към крилото Усман
Коментари Харесай

Барселона с нова оферта към Усман Дембеле

Ръководството на Барселона е предложило нова оферта към крилото Усман Дембеле за удължение на неговия контракт. До края на сегашния договор на 25-годишния състезател остава една година. Освен това в него има уговорка за откупуване за едвам 50 милиона евро, която ще е дейна сред юни и юли и това съществено тормози шефовете на " Камп Ноу ", които бързат да го убедят да преподпише, оповестява " Спорт ".

От Барселона са предложили нови по-добри условия към Дембеле и контракт до 2027 година. Двете страни към момента разискват детайлите по договорката, само че все още диалозите са положителни.
 Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4? Ще успее ли Ливърпул да се добере до топ 4?
Лично треньорът Чави Ернандес е настоял за удължение на контракта на Дембеле, което е явен знак, че той влиза в дълготрайните му проекти. В същото време и самият състезател е дал да се разбере, че желанието му е да остане на " Камп Ноу ". Остава единствено двете страни да уточнят детайлите по контракта и той да бъде публично подписан.

Интерес към Дембеле не липсва, като той е мечтан от Байерн (Мюнхен), Челси и Манчестър Юнайтед. На този стадий обаче везните клонят към оставането му в Барса.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР