Ръководството на Барселона е определил звездата на Манчестър Сити Феран

...
Ръководството на Барселона е определил звездата на Манчестър Сити Феран
Коментари Харесай

15 милиона разделят Барса и Ман Сити за Феран Торес

Ръководството на Барселона е определил звездата на Манчестър Сити Феран Торес като една от главните си трансферни цели след идването на Шави Ернандес отпред на отбора. Преди няколко дни стана ясно, че спортният шеф на „ каталунците “ Матеу Алемани е пътувал до Манчестър, с цел да договаря за възможна договорка с „ жителите “.

Съобщава се, че Барса е постигнала съглашение с Торес и също е имала утвърждението на мениджъра на Сити Хосеп Гуардиола. Феран се обърна към Пеп по отношение на възможното си овакантяване и някогашният треньор на Барселона е изразил подготвеност да остави нападателя да си тръгне при изискване, че Барса заплати желаната от британския клуб цена.

„ Нашите играчи няма да си тръгнат гратис “, сподели Гуардиола на конференция неотдавна.

„ Mundo Deportivo “ оповестява, че договорката сред Барса и Сити е разграничена от 15 милиона евро. „ Гражданите “ желаят да продадат някогашния състезател на Валенсия за 60 милиона евро. Съобщава се, че договарянията са почнали от 70 милиона евро. „ Блауграна “, които са в изключително тежко финансово състояние, обаче оферират единствено 45 милиона евро.

Операцията по прехвърлянето на 21-годишния испанец наподобява комплицирана, макар че и играчът, и Гуардиола дадоха зелена светлина за сходно развиване.

Man City want €60 million for Ferran Torres.
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР