Ръководството на Барселона е наясно, че няма да има достатъно

...
Ръководството на Барселона е наясно, че няма да има достатъно
Коментари Харесай

Барса поставя 13 футболисти на тезгяха, за да вземе Неймар, Лаутаро и още двама

Ръководството на Барселона е наясно, че няма да има достатъно финансови средства, с цел да реализира трансферните си цели за лятото, написа Marca. Според изданието цели 13-има играчи на " лос кулес " може да бъдат разкарани от " Камп Ноу ". Някои от тях може да влязат в бартерни покупко-продажби за привличането на нови играчи, а други да бъдат продадени в опит да се съберат пари. Големите цели на " блаугранас " за летния трансферен прозорец са свързани с привличането на Неймар, Лаутаро Мартинес, един централен бранител и един краен защитник.

Иван Ракитич и Артуро Видал са най-близо до изхода на " Камп Ноу ". И двамата имат единствено още една година от договорите си и това лято е удачна опция да донесат пари на каталунския клуб. Ракитич има две желани дестинации - Интер и Атлетико Мадрид. Чилиецът е ухажван от Интер и може да влезе в възможна договорка за Лаутаро.

Никой от преотстъпените футболисти не е мощно мечтан за завръщане от шефовете на " лос кулес ". Карлес Аленя, Тодибо, Муса Ваг и Филипе Коутиньо не са чакани с неспокойствие от Барселона. За последния ще бъде издирван покупател за най-малко 80 милиона евро, откакто е повече от ясно, че Байерн (Мюнхен) няма да задейства клаузата от 120 милиона. Нелсон Семедо има ухажори и това може да накара Барселона да се раздели с него. Все отново португалецът има предложение за нов контракт.

Централният защитник Самюел Юмтити е на пазара и се чакат предложения за него. В нахлуване " синьо-червените " са склонни да се разделят с Усман Дембеле. Многомилионното попълнение не оправда упования, само че в сегашната обстановка мъчно ще се откри покупател. От " Камп Ноу " са наясно, че в този момент никой не би извадил даже 60 милиона за френското острие. Февруарската покупка Мартин Брейтуейт също е с нестабилно бъдеще на " Камп Ноу ". Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР