Ръководството на Барселона е на финалната права с привличането на

...
Ръководството на Барселона е на финалната права с привличането на
Коментари Харесай

Барселона чака финалния отговор на Мемфис Депай

Ръководството на Барселона е на финалната права с привличането на звездата на Нидерландия Мемфис Депай. Каталунците чакат крайния отговор на футболиста по отношение на оферти му контракт, който бе прегледан и утвърден на първо четене от играча и сътрудника му.

В момента Депай е част от състава на „ лалетата “ за Евро 2020, като даже се разписа от дузпа при успеха над Австрия с 2:0. Той го направи пред погледа на някогашния си селекционер в националния тим Роналд Куман, който сега е отпред на Барселона. Голмайсторът от финала на Шампионската лига през 1992 година искаше да притегли сънародника си на „ Камп Ноу “ още през зимния трансферен прозорец, само че Олимпик Лион не се съгласи на договорка. Договорът на Депай изтича в края на юни и по-късно той може да премине в Барселона като свободен сътрудник.

„ Всички знаят, че от известно време Барселона има интерес към мен, а и аз желая да играя при Роналд Куман. Изчакайте и ще има вести. Всички знаят, че имаше диалози сред нас и мисля, че скоро ще имаме развиване по този въпрос. Трябва да изчакаме, само че мога да кажа, че скоро ще има дефинитивно решение “, сподели Мемфис на конференция преди дуела от Група „ C “ против Австрия, извоюван с 2:0 от отбора му.

По мотив думите на нападателя, Роналд Куман съобщи: „ Мемфис сподели някои неща за бъдещето си и мога да потвърдя за тях. Доколкото знам, той е на път на подпише. Все още не го е направил, само че е въпрос на време. Исках да го взема през януари и в случай че той пристигна в този момент, ще бъде отлично за нас “.

Много хора чакат крайното решение на Мемфис Депай да пристигна до края на тази седмица, защото последния мач на Нидерландия от групите на Евро 2020 против Северна Македония е чак в понеделник. Освен това „ лалетата “ към този момент са сигурен участник на осминафиналите в шампионата и не е изключено техният селекционер Франк де Бур да направи някои рокади по състава, които да засягат и Депай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР