Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да се раздели с

...
Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да се раздели с
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид постави цена на Жоао Феликс

Ръководството на Атлетико Мадрид е готово да се раздели с Жоао Феликс още през януари. “Дюшекчииите ” са сложили цена от 140 млн. евро на португалския национал, написа Relevo. Това е повече от рекордните в историята на клуба 127 млн. евро, които бяха платени на Бенфика през 2019 година. 

Преди два дни изпълнителният шеф на Атлетико Мигел Анхел Хил Марин удостовери, че Феликс не е в положителни връзки със старши треньора Диего Симеоне и освен това състояние най-логично е да се стигне до негов трансфер. 

Самият футболист също загатна, че няма предпочитание да остане на “Сивитас Метрополитано ”. След разгромната победа с 6:1 над Швейцария на осминафиналите на Мондиал 2022 той съобщи, че се усеща по-комфортно в ролята си в националния тим. 
 Феликс: Агентът ми не ми споделя нищо на клубно равнище, с цел да не се разпръсквам Феликс: Агентът ми не ми споделя нищо на клубно равнище, с цел да не се разпръсквам
23-годишният нападател желае да премине в някой от грандовете на Стария континент. Интерес към него демонстрират Байерн (Мюнхен), Арсенал и Челси, само че с една стъпка пред конкуренцията е Пари Сен Жермен. Смята се, че сътрудникът Жорже Мендеш към този момент е стартирал договаряния с парижани. 

От началото на сезона Жоао Феликс има 18 мача и 4 гола за Атлетико във всички шампионати.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР