Ръководството на Арсенал твърдо се е противопоставило на искане на

...
Ръководството на Арсенал твърдо се е противопоставило на искане на
Коментари Харесай

Шефовете на Арсенал отказали да направят компромис с едно искане на Букайо Сака

Ръководството на Арсенал твърдо се е противопоставило на искане на Букайо Сака в новия му контракт да бъде вписана освобождаваща уговорка, оповестява “Дейли Мейл ”. Именно заради тази причина двете страни са стигнали до компромисно решение да подпишат по-кратък договор единствено за четири години, въпреки че шефовете на “топчиите ” в началото се надяваха да съумеят да обвържат британския национал за по-дълго. 
 Официално: Арсенал направи Букайо Сака един от най-скъпоплатените в клуба Официално: Арсенал направи Букайо Сака един от най-скъпоплатените в клуба
Крилото в последна сметка ще има опция да преразгледа отначало опциите си след две години, а “артилеристите ” пък подсигуряват ползите си и неговите услуги за идващите няколко сезона. 21-годишният състезател в последна сметка подписа предни дни контракт за четири сезона със заплата от 200 хиляди паунда на седмица, която обаче може да доближи до 290 хиляди дружно с бонусите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР