Ръководството на Арсенал опитва да отмъкне трансферната цел на Челси

...
Ръководството на Арсенал опитва да отмъкне трансферната цел на Челси
Коментари Харесай

Арсенал започна разговори с мишена на Челси

Ръководството на Арсенал пробва да отмъкне трансферната цел на Челси Жан Микаел Сери. Според британския вестник „ Мирър” задачата на „ топчиите” обаче наподобява съвсем непостижима и най-вероятно те ще претърпят провал при преследването на плеймейкъра от Ница.

Челси дава 35 милиона за разочаровал Барса африканец

26-годишният състезател беше гореща стока по време на летния трансферен пазар през 2017-а, когато не бе изключително надалеч от прекосяване в Барселона. В последния миг каталунците се разубедиха в мнението си за котдивоарския национал, чиято кариера явно ще продължи надалеч от Лазурния бряг и Лига 1.

26-годишният футболист е оценен на 40 милиона паунда и Челси наподобява податлив да ги заплати. През съвсем завършилия сезон 2017/2018 африканецът записа 30 мача във френското състезание, като се разписа на 2 пъти.

Интересното е, че Сери на процедура избира сред два отбора в лицето на Челси и Арсенал, които няма да играят в Шампионската лига през идния сезон. И на „ Стамфорд Бридж”, и на „ Емиратс” съществува неизясненост към мениджърския пост, защото позициите на Антонио Конте при „ сините” са съществено разтърсени, а в това време Арсен Венгер се отдръпна като ментор на Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР