Ръководството на Арда Кърджали разпространи остра позиция към щаба на

...
Ръководството на Арда Кърджали разпространи остра позиция към щаба на
Коментари Харесай

Арда с остра позиция

Ръководството на Арда Кърджали популяризира остра позиция към щаба на сътрудниците си от Крумовград.

Публикуваме я без редакторска интервенция:

До " персоните с явен статут " от ПФК Крумовград

Уважаеми господа, първо желаеме да Ви поздравим с постигнатите триумфи и резултати. Но тук е моментът да отбележим, че пътят, който вървите сега, ПФК АРДА го извървя преди доста години. Важно е да отбележим, че вървейки по този път, ние не сме желали нищо безплатно. Вие твърдите, че сте били вложили седем цифрена сума в АРДА. Тук е моментът да отбележим, че ние като управление устояваме ПФК АРДА в последните три години. Категорично заявяваме, че през тези години ние сме получавали финансови средства само от спонсори, които са известни на всички и от почитателите, които си купуват билети за мачовете на ПФК АРДА. Тази седем цифрена сума, за която говорите, да я бяхте вложили в градежа на свои личен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето ръководство и какви суми сте давали, нас не ни интересува. Ние приказваме напълно за ръководството на клуба под наше управление. Тук е мястото да отбележим, че с изключение на първия тим на ПФК АРДА, ние устояваме още осем гарнитури деца, юноши и девойки, които се трудят и чакат своя късмет да играят на АРЕНА АРДА. Ние, като управление на клуба влагаме в терени и съблекални, които поддържаме и даваме опция за развиване на школата. Така ние не чукаме на непознати порти и не се молим.

Относно Рамадан Яшаров, който е част от управлението на ПФК АРДА. Редно е да Ви попитаме, за какво му се обаждате по 10 пъти дневно и желаете позволение да играете на АРЕНА АРДА, в случай, че твърдите, че е личност с " неразбираем статут "? Уважаеми господа от ПФК Крумовград. Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти към Вас. Запомнете: АРЕНА АРДА е бил, е и ще бъде дом само на ПФК АРДА. Пожелаваме Ви триумф и бъдете здрави!

П.С. Също по този начин имаме вяра, че имате да решавате доста други проблеми, с изключение на този със стадиона, които са обществена загадка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР