Ръководството на 1948 ще пусне жалба срещу съдията Васимир Ел-Хатиб,

...
Ръководството на 1948 ще пусне жалба срещу съдията Васимир Ел-Хатиб,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 претендира за два спестени червени картона на Левски, пуска жалба срещу съдията

Ръководството на 1948 ще пусне тъжба против съдията Васимир Ел-Хатиб, който управлява срещата с (0:2) от 21-ия кръг на efbet. На калния терен в Бистрица и двата отбора имаха много искания към рефера. Домакините желаеха червен картон за през първата част и за незабавно след паузата, до момента в който гостите претендираха за подобен на десетина минути преди края на дуела.

Близки до щаба на ЦСКА 1948 пратиха до редакцията на Sportal.bg обстановката, в която претендират, че Кордоба е трябвало да бъде изпъден в 35-ата минута. Тогава панамецът посегна с лакът към капитана на домакините, откакто Галин Иванов го блъсна в тил. Играчът с №33 на “червените ” се хвана за лицето и падна на земята. По време на срещата ситуацията беше гледано с ВАР и реферът Васимир Ел-Хатиб даде знак играта да продължи, като нито отсъди фал, нито даде картон. Въпреки това от отбора на Николай Киров считат, че са ощетени в дадената обстановка. В началото на второто полувреме пък имащият към този момент жълт картон Анди Краев, (б.а първият много оспорван от " сините " ), трябваше да бъде пратен под душовете, откакто изрита пред наказателното поле на Левски Галин Иванов. Именно тогава бяха и най-големите искания на домакините, а резултатът в този миг бе 0:1 в интерес на “сините ”.
 Левски удари ЦСКА 1948 Левски удари ЦСКА 1948
Напомняме, че 10 минути преди края на мача Уелтон падна на земята след шпагат на Петров, като всички от щаба на “сините ” желаеха фал и червен картон, само че реферът подмина обстановката. Наложи се ВАР още веднъж да гледа ситуацията, само че още веднъж първото решение на съдията не бе променено.
40  ЦСКА 1948 - Левски

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР