Ръководството и организираните фенове на баскетболния Цървена звезда (Белград) стигнаха

...
Ръководството и организираните фенове на баскетболния Цървена звезда (Белград) стигнаха
Коментари Харесай

В Цървена звезда повече няма да привличат баскетболисти, играли и за Партизан

Ръководството и проведените почитатели на баскетболния Цървена звезда (Белград) стигнаха до съглашението клубът да не притегля ирачи, които са били част от огромния противник Партизан (Белград). Така баскетболният тим на процедура ще приложи предписание, което до момента важеше единствено за футболния отбор на сръбския гранд, заяви местото издание Mozzart Sport.

Мирослав Радулица, който бе притеглен от Цървена звезда по-рано през седмицата, ще бъде последният локален състезател в селекцията в сходна обстановка, защото 213-сантиметровият център има предходен престой в Партизан сред 2011-а и 2012 година.

„ Добре познато предписание във футбола е, че който е играл за мъжкия тим на Партизан, не е добре пристигнал в нашия клуб. Това предписание е възприето преди доста години. За другите спортове, сходно на баскетбола, проявявахме схващане, тъй като такава обстановка се получава постоянно, а изборът измежду състезателите е доста по-малък. Разговаряхме с управлението на клуба и се споразумяхме, че няма да сътворяваме проблеми поради идването на Радулица, само че поискахме правилото от футбола да се съблюдава и в баскетбола “, разясниха от фенклуба на Цървена звезда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР