Ръководството и феновете на Левски не спират да обсъждат как

...
Ръководството и феновете на Левски не спират да обсъждат как
Коментари Харесай

Какво бъдеще очаква Левски - четете между редовете

Ръководството и почитателите на " Левски " не стопират да разискват по какъв начин да работят, с цел да запазят клуба и той да не банкрутира във времето, когато нямат доходи от спонсорство.
Финансовите проблеми на " сините " започнаха с измененията за Закона за хазарта, които засегнаха компанията за лотарийни игри на Васил Божков. След това това на предприемача и фактическия притежател на мажоритарния пакет акции на " сините " - Георги Попов, бяха повдигнати няколко обвинявания от прокуратурата. Двамата сега са в Дубай, а българската страна предяви искане за екстрадицията им.
Спирането на мачовете у нас в допълнение утежни финансовото положение на клуба. Премиерът съобщи, че ще подкрепи " Левски ", в случай че " сините " реализиран промяна на собствеността.
Днес към клуба още веднъж беше горещо. Още сутринта изявление в предаването " Тази заран " направи Васил Божков, като изрази подготвеност да даде акциите на почитателите или на вложител, който би се справил с издръжката на клуба.
" Отново желаят да ми лишават имуществото силово. Нали Левски е акционерно сдружение? Аз съм подготвен да дам акциите на всеки един. Не да ги продам, а да ги дам. Само и единствено да бъде избавен. Компаниите, които устояха Левски, бяха жестоко унищожени от Бойко Борисов. Как ще избави Борисов Левски? Ще му даде заем? И след това по какъв начин ще го върне? Ще откри различен човек, който отново да арестува. За една година в Левски съм вложил 25 млн. ", разяснява милиардерът. Още от изявлението му четете тук.
След изказването на предприемача от Дубай, на стадион " Георги Аспарухов " се състоя среща сред изпълнителния шеф Павел Колев, Папазов и феновет
Впоследствие изявление направи ръководителят на Националния клуб на последователите на Левски - Степан Хиндлиян, като отговори на притежателя на " сините " Васил Божков, който го назова " подлога на Бойко Борисов ". Хиндлиян отвърна, че схваща страстите на Божков, който не е очаквал почитателите на Левски да откажат да стачкуват за " търкането му на талончета ".
Пълното изявление на Хиндлиян четете в този материал.
От своя страна финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че не може да откри механизъм, по който страната да може да финансира или кредитира професионален футболен клуб.
Вижте цялостното изявление на Горанов
Отношение по тематиката взе и министър председателят Бойко Борисов. Той разгласи, че не е вземал безстопанствен бизнес и че не се намесва във футбола.
Ето какво още сподели Борисов
Изказване имаше и от страна на баскетболния треньор и прочут левскар - Константин Папазов. Той загатна, че срещата, провела се през днешния ден на " Герена " по отношение на бъдещето на клуба, е дала позитивни резултат. Още детайлности за срещата вижте в SportLive.bg.
Бъдещето на " сините " остава неразбираемо. Истината може да бъде прочетена сред редовете, с цел да станат ясни опциите да бъде избавен клубът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР