Ръководството и администрацията на БФС и експертен екип на УЕФА

...
Ръководството и администрацията на БФС и експертен екип на УЕФА
Коментари Харесай

Завърши третият етап от стратегическия проект на БФС и УЕФА

Ръководството и администрацията на БФС и експертен екип на УЕФА приключиха третия стадий от построяването на стратегически проект за развиване на българския футбол в идващите четири години. 

На уъркшопите в Национална футболна база „ Бояна “ участваха огромен брой представители на заинтригувани страни в българския футбол, включително експерти от клубове, детско-юношески школи и специалисти от сферата на спортната просвета, като бяха прегледани данните, събрани по време на едномесечните срещи с клубовете по райони в цялата страна.

 Процеса по формулиране на задачите в кратковременен и дълготраен проект, както и методите за постигането им, бе управителен от главния наставник по Стратегическо развиване на УЕФА Адам Уокър, а в полемиките се включиха и други специалисти от европейската централа.

Екипът на УЕФА организира работни срещи с президента Борислав Михайлов и регистрира напредъка в правенето на четиригодишната тактика за развиване, която ще бъде показана на членовете на БФС на идното Общо заседание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР