Ръководството, футболистите и служителите на Левски изненадаха с подаръци и

...
Ръководството, футболистите и служителите на Левски изненадаха с подаръци и
Коментари Харесай

Сираков: Мъри Стоилов е богатство за Левски и го доказва всеки ден

Ръководството, футболистите и чиновниците на Левски изненадаха с дарове и торта треньора Станимир Стоилов. Днес Мъри навърши 56 години. 

Те се събраха в тунела на Сектор В на стадион " Георги Аспарухов ", като по няколко думи споделиха Стоилов, Наско Сираков и Ивайло Ивков. 



„ Най-важното е да вървим напред, всички дружно. Има перипети в живота, има и проблеми, които човек, в случай че не може да ги преодолее и елементарно се предава, нормално го събаря, само че както са споделили: „ Това, което не ни убива, ни прави по-силни “. Още веднъж ви благодаря на всички, да сме живи и здрави всички и бъдещи триумфи на целия клуб “, съобщи Мъри.

„ Да ни е жив и здрав Мъри. От играч още съм с него. Той е едно голямо благосъстояние за нашия клуб и го потвърждава всеки ден. Благодаря на неговите ученици, че му направиха подобен страховит подарък в събота (б.р. – загубата с 0:1 от Черно море). Мисля, че със идващите пет мача като успехите подред, ще се реванширате, тъй че нещата са във вас. Дълги години да честваме твоя рожден ден тук в този тунел “, сподели Наско Сираков.

„ Да се зарадваш на това, което искаш толкоз доста години в твоя живот, а точно триумфи на нашия клуб. Знам, че ти си го правил, когато си бил и отвън него. Никога до момента в професионалния си път не съм срещал човек като Станимир Стоилов, с такова доверие в това, което прави, с такова самочувствие за знанията и уменията си, които е придобил, човек, който умее да увлича и другите. Благодаря на ориста и президента, който ме назначи преди 15 месеца, че имах това време и един до друг с него мислихме за обичания си клуб. Каквото и да стане оттук насетне, това ще останат незабравими мигове за мен. Да си жив и здрав, обичам те “, се обърна изпълнителният шеф Иво Ивков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР